کاربر

سوپ ماش

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل به سمت گرم

مصلح: ادویه موجود در غذا و عرق نعناع

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. ماش ۱ پیمانه
  2. لپه 2/1 پیمانه
  3. ساقه کرفس خرد شده ۲ پیمانه
  4. شوید خشک به میزان لازم
  5. گوجه فرنگی ۴ عدد
  6. نمک، زردچوبه فلفل، زنجبیل به میزان لازم

طرز تهیه:

  • حبوبات را از قبل خیس می کنیم. ساقه کرفس را ۱ سانتی خرد کرده، سپس آن را بخارپز یا با مقداری آب، آب پز می کنیم. گوجه را با مقداری آب، درون مخلوط کن ریخته تا نرم شود، سپس به همراه نمک، فلفل و زردچوبه و زنجبیل مدتی می پزیم. ماش، ساقه کرفس و شوید خشک را به گوجه فرنگی پخته شده افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته شود. در آخر لپه پخته شده را به سوپ اضافه می کنیم.

خواص:

  1. ضد چربی و کلسترول خون
  2. مفید برای پوست و کبد

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.