مواد لازم:
- لوبیا سبز خرد شده: یک پیمانه
- نخود فرنگی: یک پیمانه
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
- پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
- هویج: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
- برگ های کرفس: یک و نیم پیمانه
- سیر کوچک: ۱ حبه
- روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- زیره سبز: 3/1 قاشق چایخوری
- روغن کنجد: ۳ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- سیر و پیاز را در روغن کنجد با حرارت ملایم تفت دهید.
- لوبیا سبز و هویچ را با پیاز تفت داده سپس نمک و ادویه جات را اضافه کنید.
- گوجه خرد شده و برگ های کرفس را افزوده و چند دقیقه تفت دهید.
- ۲ لیوان آب جوش بریزید و صبر کنید تا مواد پخته شوند.
- نخود فرنگی را اضافه کنید.
- بعد از یک ربع، روغن زیتون و زیره را افزوده و شعله را خاموش کنید.