کاربر
چهارشنبه 4 تير 1404

سوپ لوبیا سبز (1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عرق پونه

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. لوبیا سبز خرد شده: ۲ پیمانه
  2. هویج: ۱ عدد متوسط
  3. بلغور جو: 2/1 پیمانه
  4. بلغور گندم: 2/1 پیمانه
  5. سبزی سوپ خرد شده: ۴ پیمانه
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، پودر زیره: به میزان لازم
  7. لیموترش تازه، آب نارنج یا آبغوره: در صورت تمایل

طرز تهیه:

  • بلغور جو و گندم را از قبل خیس کرده، سپس با آب و مقدار کمی نمک و زردچوبه مدتی می پزیم. لوبیا سبز را به صورت نگینی خرد کرده و آن را بخارپز یا با مقداری آب، آب پز      می کنیم. هویج را رنده کرده و به همراه لوبیا سبز، سبزی و کمی فلفل، زنجبیل و پودر زیره به بلغور افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت نیاز و تمایل می توانیم از چاشنی لیموترش تازه، آب نارنج یا آبغوره استفاده کنیم.

خواص:

  1. ملين
  2. مفید برای کبد
  3. ضد چربی و کلسترول خون
  4. تقویت بینایی و تقویت عمومی
  5. ضد دیابت
  6. مفید برای تصفیه خون

نکته:    

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.