کاربر

سوپ لوبیا سبز و گوجه

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عرق زنیان، عرق کاکوتی، عرق زیره

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. لوبیا سبز خرد شده: ۲ پیمانه
  2. گوجه فرنگی: ۴ عدد
  3. کدو: ۲ عدد متوسط
  4. بلغور جو: 2/1 پیمانه
  5. بلغور گندم: 2/1 پیمانه
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • بلغور جو و گندم را از قبل خیس کرده، سپس با آب و کمی نمک و زردچوبه مدتی می پزیم. لوبیا سبز را به برش های ۱ سانتی خرد کرده و آن را بخارپز یا با مقدار کمی آب، آب پز می کنیم. کدو را رنده کرده و مدتی از پخت بلغور گذشت، همراه لوبیا سبز به سوپ اضافه کنیم و مدتی حرارت می دهیم. گوجه را به همراه کمی آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و با مقداری فلفل و زنجبیل مدتی جدا می پزیم، سپس آن را به سوپ افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. خونساز
  2. ملين
  3. مفید برای کبد، دیابت و تقویتی
  4. ضد چربی و کلسترول خون
  5. مفید برای تصفیه خون

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.