طبع غذا: معتدل
مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، کاکوتی و زیره، گیاه زیره، گشنیز، نعناع و رازیانه
مواد لازم (برای 4 نفر):
- لوبیا سبز خرد شده: ۲ پیمانه
- کدو: ۲ عدد متوسط
- بلغور جو: ۱ پیمانه
- سبزی سوپ خرد شده: ۴ پیمانه
- نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل: به میزان لازم
- لیموترش تازه، آب نارنج یا آبغوره: در صورت تمایل
طرز تهیه:
- بلغور جو را از قبل خیس کرده، سپس با آب و کمی نمک و زردچوبه مدتی می پزیم. لوبیا سبز را به برش های ۱ سانتی خرد کرده و آن را بخارپز یا با مقداری آب، آب پز می کنیم. کدوها را به صورت نگینی خرد می کنیم. لوبیا سبز و کدو را همراه سبزی و کمی فلفل و زنجبیل به بلغور افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت نیاز و تمایل می توانیم از چاشنی لیموترش تازه، آب نارنج یا آبغوره استفاده کنیم.
خواص:
- ملين
- خونساز
- مفید برای تصفیه خون
- ضد چربی و کلسترول خون
- مفید برای کبد، دیابت و تقویتی
نکته:
- سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
- در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
- اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
- موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.