کاربر

سوپ لوبیا سبز و کدو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، کاکوتی و زیره، گیاه زیره، گشنیز، نعناع و رازیانه

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. لوبیا سبز خرد شده: ۲ پیمانه
  2. کدو: ۲ عدد متوسط
  3. بلغور جو: ۱ پیمانه
  4. سبزی سوپ خرد شده: ۴ پیمانه
  5. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل: به میزان لازم
  6. لیموترش تازه، آب نارنج یا آبغوره: در صورت تمایل

طرز تهیه:

  • بلغور جو را از قبل خیس کرده، سپس با آب و کمی نمک و زردچوبه مدتی می پزیم. لوبیا سبز را به برش های ۱ سانتی خرد کرده و آن را بخارپز یا با مقداری آب، آب پز می کنیم. کدوها را به صورت نگینی خرد می کنیم. لوبیا سبز و کدو را همراه سبزی و کمی فلفل و زنجبیل به بلغور افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت نیاز و تمایل می توانیم از چاشنی لیموترش تازه، آب نارنج یا آبغوره استفاده کنیم.

خواص:

  1. ملين
  2. خونساز
  3. مفید برای تصفیه خون
  4. ضد چربی و کلسترول خون
  5. مفید برای کبد، دیابت و تقویتی

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.