کاربر

سوپ قمری

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عرق پونه

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. قمری ۱ عدد متوسط
  2. هویج 1 عدد بزرگ
  3. لپه 4/3 پیمانه
  4. بلغور جو ۱ پیمانه
  5. سبزی سوپ خرد شده ۳ پیمانه
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل به میزان لازم

طرز تهیه:

  • لپه و بلغور را از قبل خیس کرده، لپه را با آب و کمی زردچوبه کاملاً می پزیم. بلغور را نیز جدا با آب و کمی زردچوبه پخته، سپس هویج و قمری را رنده کرده و به همراه سبزی، نمک، فلفل و زنجبیل به آن افزوده و مدتی می پزیم. در انتها لپه را به سوپ اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. خون ساز
  2. مقوی عمومی بدن
  3. تقویت نیروی جنسی
  4. ضد چربی خون
  5. ضد دیابت
  6. مفید برای کبد
  7. مفید برای بینایی

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.