مواد لازم:
- کلم برگ: یک پیمانه
- قارچ ورق شده: ۱۵۰ گرم
- برگ های کرفس: نصف پیمانه
- کدو خورشتی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- هویج: ۱ عدد (۲۰۰ گرم)
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- گشنیز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
- روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
- جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
- روغن کنجد: ۳ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- فلفل سبر: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- پیاز نگینی را در روغن کنجد با حرارت کم تفت دهید.
- قارچ، هویج و کلم را اضافه کنید.
- بعد از چند دقیقه تفت دادن، نمک و ادویه جات را بیفزایید.
- گوجه رنده شده را ریخته و اجازه دهید مقداری از آب گوجه تبخیر شده و مواد پخته شود.
- کرفس، کدو، گشنیز و جعفری را با مقداری آب جوش اضافه نمایید و صبر کنید تا غذا کاملاً بپزد.
- در پایان روغن زیتون را افزوده و شعله را خاموش کنید.