کاربر
سه شنبه 13 خرداد 1404

سوپ قارچ (3)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. کلم برگ: یک پیمانه
  2. قارچ ورق شده: ۱۵۰ گرم
  3. برگ های کرفس: نصف پیمانه
  4. کدو خورشتی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
  5. هویج: ۱ عدد (۲۰۰ گرم)
  6. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  7. گشنیز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  8. گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
  9. روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
  10. جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  11. روغن کنجد: ۳ قاشق غذاخوری
  12. نمک: به میزان لازم
  13. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  14. فلفل سبر: ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • پیاز نگینی را در روغن کنجد با حرارت کم تفت دهید.
  • قارچ، هویج و کلم را اضافه کنید.
  • بعد از چند دقیقه تفت دادن، نمک و ادویه جات را بیفزایید.
  • گوجه رنده شده را ریخته و اجازه دهید مقداری از آب گوجه تبخیر شده و مواد پخته شود.
  • کرفس، کدو، گشنیز و جعفری را با مقداری آب جوش اضافه نمایید و صبر کنید تا غذا کاملاً بپزد.
  • در پایان روغن زیتون را افزوده و شعله را خاموش کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.