مواد لازم:
- قارچ: ۲۵۰ گرم
- اسفناج: ۴۰۰ گرم
- آلوبخارا: 3 عدد
- شوید تازه: نصف پیمانه
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۱۵۰ گرم)
- پیاز متوسط: ۱ عدد (۵۰ گرم)
- نعناع خشک: ۱ قاشق مرباخوری
- سیر کوچک: ۱ حبه
- روغن کنجد: ۳ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- سیر و پیاز را در روغن کنجد، با حرارت ملایم تفت دهید.
- آلو بخارا را جداگانه بپزید و هسته آن را جدا کنید سپس با قارچ به مواد اضافه کنید.
- بعد از چند دقیقه تفت دادن؛ نمک و ادویه جات را بیفزایید.
- سایر مواد را با مقداری آب جوش اضافه نموده و اجازه دهید غذا با حرارت ملایم پخته شود.
- در پایان، نعناع خشک را روغن زیتون، داغ کرده و به سوپ اضافه کنید و بعد از ۱۰ دقیقه شعله را خاموش کنید.