کاربر

سوپ قارچ (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. قارچ: ۲۵۰ گرم
  2. اسفناج: ۴۰۰ گرم
  3. آلوبخارا: 3 عدد
  4. شوید تازه: نصف پیمانه
  5. گوجه فرنگی: ۲ عدد (۱۵۰ گرم)
  6. پیاز متوسط: ۱ عدد (۵۰ گرم)
  7. نعناع خشک: ۱ قاشق مرباخوری
  8. سیر کوچک: ۱ حبه
  9. روغن کنجد: ۳ قاشق غذاخوری
  10. روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
  11. نمک: به میزان لازم
  12. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  13. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • سیر و پیاز را در روغن کنجد، با حرارت ملایم تفت دهید.
  • آلو بخارا را جداگانه بپزید و هسته آن را جدا کنید سپس با قارچ به مواد اضافه کنید.
  • بعد از چند دقیقه تفت دادن؛ نمک و ادویه جات را بیفزایید.
  • سایر مواد را با مقداری آب جوش اضافه نموده و اجازه دهید غذا با حرارت ملایم پخته شود.
  • در پایان، نعناع خشک را روغن زیتون، داغ کرده و به سوپ اضافه کنید و بعد از ۱۰ دقیقه شعله را خاموش کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.