طبع غذا: معتدل
مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عرق زنیان، عسل
مواد لازم (برای 4 نفر):
- قارچ ۸ عدد
- هویج ۱ عدد متوسط
- بلغور جو ۱ پیمانه
- بلغور گندم 2/1 پیمانه
- گشنیز و جعفری خرد شده ۳ پیمانه
- نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل به میزان لازم
طرز تهیه:
- بلغور جو و گندم را از قبل خیس کرده، سپس با آب و مقداری نمک و زردچوبه می پزیم. هویج را رنده کرده و قارچ را به صورت برش های ۲ الی ۳ سانتی خرد می کنیم. مدتی که از پخت بلغور گذشت، هویج، قارچ، سبزیجات خرد شده، فلفل و زنجبیل را به آن افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
خواص:
- ملين
- خون ساز
- ضد دیابت
- مفید برای کبد و کلیه
- ضد چربی و کلسترول خون
نکته:
- سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
- در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
- اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
- موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.