کاربر

سوپ قارچ و هویج

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عرق زنیان، عسل

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. قارچ ۸ عدد
  2. هویج ۱ عدد متوسط
  3. بلغور جو ۱ پیمانه
  4. بلغور گندم 2/1 پیمانه
  5. گشنیز و جعفری خرد شده ۳ پیمانه
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل به میزان لازم

طرز تهیه:

  • بلغور جو و گندم را از قبل خیس کرده، سپس با آب و مقداری نمک و زردچوبه می پزیم. هویج را رنده کرده و قارچ را به صورت برش های ۲ الی ۳ سانتی خرد می کنیم. مدتی که از پخت بلغور گذشت، هویج، قارچ، سبزیجات خرد شده، فلفل و زنجبیل را به آن افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. ملين
  2. خون ساز
  3. ضد دیابت
  4. مفید برای کبد و کلیه
  5. ضد چربی و کلسترول خون

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.