کاربر

سوپ قارچ و آلو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل به سمت سردی

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، پونه، عسل، خرما

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. قارچ ۸ عدد متوسط
  2. آلوبخارا 8 عدد
  3. هویج ۱ عدد متوسط
  4. جو پوست کنده یا بلغور جو 2/1 پیمانه
  5. سبزی سوپ خرد شده ۳ پیمانه
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل به میزان لازم

طرز تهیه:

  • جو پوست کنده یا بلغور جو را از قبل خیس کرده، سپس با آب و مقداری نمک و زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت بلغور گذشت، هویج رنده شده را به همراه سبزی، آلوبخارا، فلفل و زنجبیل به آن افزوده و مدتی حرارت می دهیم. در آخر قارچ را به صورت خلالی خرد کرده و به مواد قبلی اضافه کرده، اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. ملين
  2. خونساز
  3. مفید برای کبد و بینایی
  4. ضد چربی و کلسترول و قند خون

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.