طبع غذا: معتدل به سمت سردی
مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، پونه، عسل، خرما
مواد لازم (برای 4 نفر):
- قارچ ۸ عدد متوسط
- آلوبخارا 8 عدد
- هویج ۱ عدد متوسط
- جو پوست کنده یا بلغور جو 2/1 پیمانه
- سبزی سوپ خرد شده ۳ پیمانه
- نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل به میزان لازم
طرز تهیه:
- جو پوست کنده یا بلغور جو را از قبل خیس کرده، سپس با آب و مقداری نمک و زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت بلغور گذشت، هویج رنده شده را به همراه سبزی، آلوبخارا، فلفل و زنجبیل به آن افزوده و مدتی حرارت می دهیم. در آخر قارچ را به صورت خلالی خرد کرده و به مواد قبلی اضافه کرده، اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
خواص:
- ملين
- خونساز
- مفید برای کبد و بینایی
- ضد چربی و کلسترول و قند خون
نکته:
- سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
- در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
- اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
- موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.