کاربر

سوپ صیفی جات (3)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۵۰ گرم)
  2. کلم بروکلی: ۱۰۰ گرم
  3. لوبیا سبز: یک پیمانه
  4. هویج: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
  5. شلغم: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
  6. اسفناج: ۱۵۰ گرم
  7. چغندر قرمز رنده شده: یک پیمانه
  8. پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
  9. کنجد: ۵ قاشق غذاخوری
  10. نمک: به میزان لازم
  11. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  12. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • پیاز نگین شده را در روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
  • لوبیا سبز، هویج، شلغم و چغندر نگین شده را چند دقیقه با پیاز تفت دهید سپس نمک و ادویه جات را اضافه کنید.
  • کلم بروکلی، اسفناج ساطوری شده را افزوده و بعد از چند دقیقه تفت دادن، گوجه رنده شده را بیفزایید و صبر کنید تا آب گوجه ها از نصف کمتر گردد.
  • در پایان مقداری آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید غذا کاملاً پخته و جا بیافتد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.