مواد لازم:
- کلم برگ: یک پیمانه
- چغندر: 3/2 پیمانه
- گل کلم: ۱۰۰ گرم
- هویج: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
- پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
- جعفری خرد شده: 3/2 پیمانه
- روغن کنجد: ۳ قاشق
- نمک: به میزان لازم
- روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زیره سبز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- پیاز خلال شده را در روغن کنجد با شعله ملایم تفت دهید.
- کلم ها را افزوده و تفت دهید سپس نمک و ادویه جات را بریزید.
- بعد از چند دقیقه هم زدن، گوجه رنده شده، هویچ و چغندر نگین شده را اضافه کنید.
- آب گوجه که نصف شد، جعفری و مقداری آب جوش را بیفزایید.
- اجازه دهید تا مواد با حرارت متوسط پخته شده و جا بیفتد.
- در پایان روغن زیتون ریخته و میل نمایید.