کاربر

سوپ شوربا

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل به سمت سرد

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عرق مرزه، عرق پونه

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. برنج نیم کوب: ۲ پیمانه
  2. گشنیز و شوید خرد شده: ۳ پیمانه
  3. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل: به میزان لازم
  4. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • برنج را از قبل خیس کرده، سپس با آب و کمی نمک، فلفل و زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت برنج گذشت گشنیز، شوید و زنجبیل را به آن افزوده و مدتی حرارت می دهیم. در هنگام پخت مقداری روغن کنجد به سوپ افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. مدت پخت شوربا طولانی است، بنابراین در طول این مدت مرتب غذا را هم می زنیم تا ته نگیرد.

خواص:

  1. ملين
  2. ضد چاقی
  3. تقویت بینایی، کبد و دستگاه گوارش
  4. خونساز

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.