کاربر

سوپ شهد نما

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. کدو حلوایی زرد: ۲۰۰ گرم
  2. به: ۱۵۰ گرم
  3. چغندر: ۱۵۰ گرم
  4. هویج: ۱۰۰ گرم
  5. ماش: نصف پیمانه
  6. کدو خورشتی: ۷۰ گرم
  7. گشنیز تازه: ۲۰۰ گرم
  8. روغن کنجد: ۳ قاشق غذاخوری
  9. نمک: به میزان لازم
  10. روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  11. دارچین: 3/1 قاشق چایخوری
  12. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  13. نعناع خشک: ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

  • ماش را نیم پز کنید. به، چغندر و هویج را در روغن کنجد با حرارت کم تفت دهید.
  • کدو خورشتی و کدو حلوایی را اضافه کنید.
  • بعد از چند دقیقه هم زدن، ماش، گشنیز، نمک و ادویه جات را بیفزایید.
  • مقداری آب جوش افزوده و اجازه دهید غذا با حرارت ملایم خوب پخته و جا بیفتد.
  • در پایان، نعناع خشک را در روغن زیتون، داغ کرده و با اضافه کردن به مواد، شعله را خاموش کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.