مواد لازم:
- کدو حلوایی زرد: ۲۰۰ گرم
- به: ۱۵۰ گرم
- چغندر: ۱۵۰ گرم
- هویج: ۱۰۰ گرم
- ماش: نصف پیمانه
- کدو خورشتی: ۷۰ گرم
- گشنیز تازه: ۲۰۰ گرم
- روغن کنجد: ۳ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
- دارچین: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- نعناع خشک: ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
- ماش را نیم پز کنید. به، چغندر و هویج را در روغن کنجد با حرارت کم تفت دهید.
- کدو خورشتی و کدو حلوایی را اضافه کنید.
- بعد از چند دقیقه هم زدن، ماش، گشنیز، نمک و ادویه جات را بیفزایید.
- مقداری آب جوش افزوده و اجازه دهید غذا با حرارت ملایم خوب پخته و جا بیفتد.
- در پایان، نعناع خشک را در روغن زیتون، داغ کرده و با اضافه کردن به مواد، شعله را خاموش کنید.