کاربر

سوپ شلغم(2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. شلغم ۶ عدد متوسط
  2. هویج ۱ عدد متوسط
  3. بلغور جو ۱ پیمانه
  4. سبزی سوپ خرد شده ۳ پیمانه
  5. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل به میزان لازم

طرز تهیه:

  • بلغور جو را از قبل خیس کرده، سپس با آب و کمی نمک و زردچوبه می پزیم. شلغم را به برش های ۲ الی ۳ سانتی خرد می کنیم. هویج را رنده می کنیم. مدتی که از پخت بلغور گذشت هویج، شلغم، سبزی سوپ، فلفل و زنجبیل را به آن افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. مفید برای مزاج های سوداوی
  2. مفید برای کبد و بینایی
  3. ملين
  4. ضد سرماخوردگی
  5. ضد چربی و کلسترول خون
  6. ضد دیابت
  7. مفید برای افراد سالخورده

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.