کاربر

سوپ شلغم (3)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. شلغم: ۱ عدد (۲۰۰ گرم)
  2. برگ های کرفس خرد شده: یک پیمانه
  3. هویج: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
  4. به: ۲۰۰ گرم
  5. پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
  6. روغن کنجد: ۳ قاشق غذاخوری
  7. روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
  8. جعفری تازه خرد شده: یک پیمانه
  9. فلفل سبز: ۱ قاشق چایخوری
  10. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  11. آویشن: نصف قاشق چایخوری
  12. نمک: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • پیاز رنده شده را بدون روغن روی شعله قرار دهید تا آبش کشیده شود.
  • سایر مواد را همراه با روغن کنجد، نمک و ادویه جات بیفزایید.
  • بعد از چند دقیقه تفت دادن، مقداری آب جوش ریخته و اجازه دهید غذا پخته شود.
  • روغن زیتون، آویشن و جعفری را اضافه کرده و پس از چند دقیقه شعله را خاموش کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.