کاربر

سوپ شلغم و کدو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. شلغم ۳ عدد متوسط
  2. کدو خورشتی ۳ عدد متوسط
  3. هویج ۲ عدد بزرگ بلغور
  4. گندم ۱ پیمانه
  5. بلغور جو ۲ قاشق غذاخوری
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، پودر زیره به میزان لازم
  7. لیموترش تازه یا آب نارنج در صورت تمایل

طرز تهیه:

  • بلغور گندم و جو را از قبل خیس کرده، سپس با مقداری آب و کمی زردچوبه بـا حرارت ملایم می پزیم. کدو را درشت و هویج را ریز رنده می کنیم. شلغم را به برش های ۱ سانتی خرد می کنیم یا می توانیم آن را رنده کنیم. کل مواد را همراه نمک، فلفل، زنجبیل و پودر زیره به بلغورها اضافه کرده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت نیاز و تمایل می توانیم در هنگام صرف غذا از چاشنی لیموترش تازه یا آب نارنج استفاده کنیم.

خواص:

  1. ملين
  2. مفید برای کبد
  3. تقویت بینایی
  4. ضد چربی و کلسترول خون
  5. مفید برای دیابت
  6. مفید برای تصفیه خون

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.