کاربر

سوپ سیب زمینی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل به سمت سرد

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. سیب زمینی: ۳ عدد متوسط
  2. هویج: 1 عدد بزرگ
  3. بلغور گندم: 2/1 پیمانه
  4. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل: به میزان لازم
  5. آب لیموترش تازه یا آبغوره: در صورت تمایل

طرز تهیه:

  • بلغور گندم را از قبل خیس کرده، سپس با آب و مقداری نمک و زردچوبه می پزیم، مدتی که از پخت بلغور گذشت، سیب زمینی و هویج نگینی شده را به همراه فلفل و زنجبیل به آن افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت نیاز و تمایل می توانیم هنگام صرف غذا از چاشنی لیموترش تازه یا آبغوره استفاده کنیم.

خواص:

  1. مفید برای مزاج های گرم و خشک
  2. ضد چربی و کلسترول خون
  3. ملين

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.