مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر):
- گندم با پوست 1 پیمانه
- جوی پوست کنده 1 پیمانه
- پیاز متوسط 1 عدد
- هویج متوسط 2 عدد
- ساقه کرفس 2 عدد
- شلغم 1 عدد خرد شده
- سبزیجات پاک شده (تره، جعفری، گشنیز و اسفناج) 200 گرم
- روغن زیتون 5 تا 7 قاشق غذاخوری
- نمک و زردچوبه به مقدار لازم
- آب لیموترش تازه به مقدار لازم
طرز تهیه:
- ابتدا گندم و جو را شسته، با 4 تا 5 لیوان آب روی حرارت مناسب می گذاریم تا بجوشد، بعد پیاز خلال شده را به آن افزوده، صبر می کنیم تا بپزد و یکنواخت شود، سپس هویج رنده شده، کرفس و شلغم ریز خرد شده را به سوپ می افزاییم و می گذاریم تا بپزد در انتها، سبزی خرد شده را به همراه نمک و زردچوبه به غذا اضافه کرده، صبر می کنیم تا سوپ جا بیفتد. سوپ را در یک ظرف مناسب کشیده، به همراه روغن زیتون و آب لیموترش تازه میل نمایید.
نکته:
- سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
- در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
- اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
- موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.