کاربر

سوپ سبزیجات (1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر):

  1. گندم با پوست 1 پیمانه
  2. جوی پوست کنده 1 پیمانه
  3. پیاز متوسط 1 عدد
  4. هویج متوسط 2 عدد
  5. ساقه کرفس 2 عدد
  6. شلغم 1 عدد خرد شده
  7. سبزیجات پاک شده (تره، جعفری، گشنیز و اسفناج) 200 گرم
  8. روغن زیتون 5 تا 7 قاشق غذاخوری
  9. نمک و زردچوبه به مقدار لازم
  10. آب لیموترش تازه به مقدار لازم

طرز تهیه:

  • ابتدا گندم و جو را شسته، با 4 تا 5 لیوان آب روی حرارت مناسب می گذاریم تا بجوشد، بعد پیاز خلال شده را به آن افزوده، صبر می کنیم تا بپزد و یکنواخت شود، سپس هویج رنده شده، کرفس و شلغم ریز خرد شده را به سوپ می افزاییم و می گذاریم تا بپزد در انتها، سبزی خرد شده را به همراه نمک و زردچوبه به غذا اضافه کرده، صبر می کنیم تا سوپ جا بیفتد. سوپ را در یک ظرف مناسب کشیده، به همراه روغن زیتون و آب لیموترش تازه میل نمایید.

نکته:     

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.