کاربر

سوپ زرشک و کدو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل به سمت سرد

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عرق مرزه، عرق کلپوره

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. زرشک: 1 پیمانه
  2. کدو: ۴ عدد متوسط
  3. بلغور گندم: 2/1 پیمانه
  4. بلغور جو: 2/1 پیمانه
  5. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • بلغور جو و گندم را از قبل خیس کرده، سپس با آب و مقدار کمی نمک و زردچوبه مدتی می پزیم. ۲ عدد از کدوها را نگینی خرد کرده و ۲ عدد دیگر را رنده می کنیم. کدوها را به همراه زرشک، فلفل و زنجبیل به سوپ افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. ضد چربی و کلسترول خون
  2. ضد دیابت
  3. پاکسازی دستگاه گوارش
  4. مفید برای خون و کبد

نکته:   

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.