طبع غذا: معتدل به سمت سرد
مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عرق مرزه، عرق کلپوره
مواد لازم (برای 4 نفر):
- زرشک: 1 پیمانه
- کدو: ۴ عدد متوسط
- بلغور گندم: 2/1 پیمانه
- بلغور جو: 2/1 پیمانه
- نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل: به میزان لازم
طرز تهیه:
- بلغور جو و گندم را از قبل خیس کرده، سپس با آب و مقدار کمی نمک و زردچوبه مدتی می پزیم. ۲ عدد از کدوها را نگینی خرد کرده و ۲ عدد دیگر را رنده می کنیم. کدوها را به همراه زرشک، فلفل و زنجبیل به سوپ افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.
خواص:
- ضد چربی و کلسترول خون
- ضد دیابت
- پاکسازی دستگاه گوارش
- مفید برای خون و کبد
نکته:
- سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
- در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
- اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
- موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.