مواد لازم:
- دال عدس: یک پیمانه
- اسفناج: 300 گرم
- پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
- زردک متوسط: ۱ عدد (۲۰۰ گرم)
- روغن کنجد یا زیتون: 3 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
- سیر: 1 حبه
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- گوجه پوست کنده و سیر را با مقداری آب داخل مخلوط کن پوره نمایید.
- پیاز نگین شده را در روغن ذرت با حرارت کم تفت دهید، سپس نمک و ادویه جات بیفزایید.
- زردک خرد شده و دال عدس خیس خورده را افزوده و به مدت ۲ دقیقه تفت دهید.
- آب گوجه و اسفناج خرد شده را با مقداری آب جوش، اضافه کرده و اجازه دهید غذا پخته شده و جا بیافتد.
- در پایان روغن زیتون را افزوده و میل نمایید.