کاربر
جمعه 23 خرداد 1404

سوپ دال عدس (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل به سمت گرم

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. دال عدس ۲ پیمانه
  2. برنج نیم کوب 2/1 پیمانه
  3. جعفری و ساقه پیازچه خرد شده ۲ پیمانه
  4. پیاز خرد شده ۱ عدد متوسط
  5. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل به میزان لازم
  6. لیموترش تازه، آب نارنج یا آبغوره در صورت تمایل
  7. روغن کنجد به میزان لازم

طرز تهیه:

  • برنج را با آب و مقداری نمک و زردچوبه مدتی می پزیم. پیاز را بـا روغن کنجد و کمی زردچوبه، فلفل و زنجبیل تفت داده، سپس جعفری و ساقه پیازچه را به آن افزوده و کمی تفت می دهیم. مواد تفت داده شده را به همراه دال عدس به برنج افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت تمایل می توانیم از چاشنی لیموترش تازه، آب نارنج یا آبغوره استفاده کنیم.

خواص:

  1. مفید برای تقویت عمومی
  2. مفید برای کبد، معده، روده و نیروی جنسی
  3. ضد کلسترول خون

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.