کاربر

سوپ دال عدس و کرفس

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل به سمت گرم

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عرق زنیان

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. دال عدس 2/1 دو پیمانه
  2. ساقه کرفس خرد شده ۲ پیمانه
  3. سیب زمینی ۲ عدد متوسط
  4. پیاز خرد شده ۱ عدد متوسط
  5. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل به میزان لازم
  6. آبغوره یا لیمو ترش تازه در صورت تمایل
  7. روغن کنجد به میزان لازم

طرز تهیه:

  • دال عدس را از قبل خیس می کنیم. ساقه کرفس و سیب زمینی را نگینی خرد می کنیم. کرفس را مدتی بخارپز کرده یا با کمی آب، آب پز می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی کرفس را افزوده و کمی تفت می دهیم. سیب زمینی و دال عدس را همراه مقداری آب، نمک، فلفل و زنجبیل به مواد قبلی افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. درصورت نیاز و تمایل می توانیم از چاشنی لیموترش تازه یا آبغوره استفاده کنیم.

خواص:

  1. ملين
  2. ضد چربی و کلسترول خون
  3. تصفیه و پاکسازی خون

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.