کاربر

سوپ دال

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل به سمت سرد

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عرق مرزه، عرق پونه

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. دال عدس ۲ پیمانه
  2. کدو خورشتی 2 پیمانه
  3. سیب زمینی ۱ عدد متوسط
  4. گشنیز و جعفری خرد شده ۲ پیمانه
  5. پیاز خرد شده ۱ عدد متوسط
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری به میزان لازم
  7. روغن کنجد به میزان لازم

طرز تهیه:

  • دال عدس را از قبل خیس کرده، کدو و سیب زمینی را به صورت نگینی خرد می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس کدو و ادویه را به آن افزوده و کمی تفت می دهیم. پس از آن گشنیز و جعفری، سیب زمینی، نمک، فلفل و زنجبیل را اضافه کرده و به همراه دال عدس، با حرارت ملایم می پزیم تا غذا آماده شود.

خواص:

  1. ملین
  2. ضد چاقی تقویت بینایی، کبد و دستگاه گوارش
  3. خونساز

نکته:   

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.