مواد لازم:
- جو پوست کنده: یک پیمانه
- شلغم: ۱۵۰ گرم
- برگ های کرفس: یک پیمانه
- هویج: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- جعفری: یک پیمانه
- روغن زیتون یا کنجد: ۳ قاشق غذاخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- آب نارنج تازه: ۱ قاشق غذاخوری
- زیره سبز: 3/1 قاشق چایخوری
- آویشن: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- جو خیس خورده را نیم پز کنید.
- هویج نگین شده را در روغن ذرت، تفت دهید.
- کرفس و جعفری را افزوده و بعد از چند دقیقه تفت دادن، نمک و ادویه جات را بیفزایید.
- شلغم، جو و آویشن را با مقداری آب جوش، اضافه کنید و اجازه دهید سوپ، پخته شده و جا بیافتد.
- در پایان روغن زیتون، زیره سبز و آب نارنج را افزوده و شعله را خاموش نمایید.