کاربر

سوپ جو (1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر):

  1. جوی پوست کنده یا پرک شده 1 پیمانه
  2. گشنیز و جعفری پاک شده 200 گرم
  3. هویج فرنگی متوسط 1 عدد
  4. قارچ خلال شده 100 گرم
  5. پونه کوهی 1 قاشق مرباخوری
  6. نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و زنجبیل به مقدار لازم
  7. روغن زیتون 5 تا 7 قاشق غذاخوری
  8. پیاز متوسط 1 عدد
  9. آب لیموترش تازه به مقدار لازم

طرز تهیه:

  • ابتدا جو را پاک کرده، به همراه چند لیوان آب، روی حرارت مناسب قرار دهید تا بجوشد، بعد، پیاز خلال شده و هویج رنده شده را به آن اضافه کنید، پس از چند جوش خوردن، قارچ رنده یا خلال شده را به همراه گشنیز و جعفری رنده شده، پونه کوهی، نمک، فلفل و سایر ادویه جات به آن افزوده، حرارت را کم کرده و اجازه دهید تا جا بیفتد. برای جا افتادن غذا، بهتر است آن را به مرور هم بزنید، سوپ را در یک ظرف مناسب کشیده، به همراه روغن زیتون و آب لیموترش تازه میل کنید، این سوپ را به عنوان یک وعده غذا می توان مصرف کرد.

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.