کاربر

سوپ جو و اسفناج

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. جو پوست کنده: 3/2 پیمانه
  2. اسفناج ساطوری شده: ۲۵۰ گرم
  3. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  4. سیر کوچک: ۱ حبه
  5. هویج: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
  6. قارچ: ۱۵۰ گرم
  7. گوجه فرنگی: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
  8. روغن کنجد: ۵ قاشق غذاخوری
  9. فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  10. زیره سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  11. نمک: به میزان لازم
  12. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  13. آب نارنج: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • جو که از شب قبل خیس کرده اید را با ۱ لیوان آب و زیره نیم پز کنید.
  • قارچ خرد شده را داخل ظرف دربسته روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب انداخته، سپس فلفل و آب نارنج را افزوده و مرتب هم بزنید تا قارچ مزه دار گردد.
  • سیر و پیاز را در مقداری روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
  • هویج رنده شده را بیفزایید.
  • بعد از چند دقیقه، اسفناج را اضافه کرده و چند دقیقه با مواد مخلوط کنید.
  • گوجه رنده شده، قارچ پخته، نمک و ادویه جات را بیفزایید تا آب گوجه به خورد مواد برود.
  • جو نیم پز را با مقداری آب جوش، افزوده و اجازه دهید تا غذا کاملاً جا بیافتد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.