مواد لازم:
- جو پوست کنده: 3/2 پیمانه
- اسفناج ساطوری شده: ۲۵۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- سیر کوچک: ۱ حبه
- هویج: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
- قارچ: ۱۵۰ گرم
- گوجه فرنگی: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
- روغن کنجد: ۵ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- زیره سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- آب نارنج: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- جو که از شب قبل خیس کرده اید را با ۱ لیوان آب و زیره نیم پز کنید.
- قارچ خرد شده را داخل ظرف دربسته روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب انداخته، سپس فلفل و آب نارنج را افزوده و مرتب هم بزنید تا قارچ مزه دار گردد.
- سیر و پیاز را در مقداری روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
- هویج رنده شده را بیفزایید.
- بعد از چند دقیقه، اسفناج را اضافه کرده و چند دقیقه با مواد مخلوط کنید.
- گوجه رنده شده، قارچ پخته، نمک و ادویه جات را بیفزایید تا آب گوجه به خورد مواد برود.
- جو نیم پز را با مقداری آب جوش، افزوده و اجازه دهید تا غذا کاملاً جا بیافتد.