کاربر

سوپ جو با کدو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: سرد و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عرق زنیان

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. بلغور جو 2/1 پیمانه
  2. بلغور گندم 2/1 پیمانه
  3. کدو ۴ عدد
  4. هویج ۱ عدد
  5. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، آویشن به میزان لازم
  6. لیموترش تازه، آب نارنج یا آبغوره در صورت تمایل

طرز تهیه:

  • بلغور جو و گندم را از قبل خیس کرده، سپس با آب و مقداری نمک و زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت آن گذشت هویج رنده شده و کدوی نگینی شده را به همراه فلفل و زنجبیل به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت تمایل و نیاز می توان از چاشنی لیموترش تازه، آب نارنج یا آبغوره و آویشن استفاده کرد.

خواص:

  1. برای مزاج های گرم و خشک
  2. مناسب برای فصل تابستان

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.