کاربر

سوپ تره فرنگی 2

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر):

  1. بلغور گندم 1 پیمانه
  2. بلغور جو 1 پیمانه
  3. پیاز متوسط 1 عدد
  4. تره فرنگی 2 ساقه متوسط
  5. هویج فرنگی 1 عدد
  6. ساقه کرفس 1 عدد
  7. گوجه فرنگی خرد شده 2 عدد
  8. جعفری، گشنیز و اسفناج خرد شده 300 گرم
  9. روغن زیتون 5 تا 7 قاشق غذاخوری
  10. نعناع خشک شده 1 قاشق سوپ خوری
  11. نمک، هل، دارچین، زردچوبه و فلفل به مقدار دلخواه

طرز تهیه:

  • ابتدا بلغور جو و یا خرد شده را به همراه 3 تا 4 لیوان آب می پزیم و در حین پختن، ادویه جات را به آن اضافه می کنیم، پس از آن که بلغورها پخت، خوب هم می زنیم تا قوام یافته، به صورت یکنواخت در آید، بعد، تره فرنگی، هویج، کرفس و گوجه فرنگی را خرد کرده، به سوپ اضافه می کنیم تا با حرارت ملایم بپزد، سپس، سبزی را به آن افزوده، صبر می کنیم تا سوپ بپزد و جا بیفتد، در انتها روغن را افزوده، نعناع خشک را روی آن می ریزم و خوب مخلوط می کنیم، پس از چند دقیقه سوپ آماده است.

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.