کاربر

سوپ تره فرنگی با قارچ

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: سرد و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عرق مرزه، گلپر

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. تره فرنگی یا پیازچه خرد شده: ۲ پیمانه
  2. قارچ: ۸ عدد
  3. هویچ: ۱ عدد متوسط
  4. جو پرک یا بلغور جو: ۱ پیمانه
  5. جعفری خرد شده: ۱ پیمانه
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل: به میزان لازم
  7. لیموترش تازه یا آبغوره: در صورت تمایل
  8. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • بلغور جو یا جو پرک را از قبل خیس می کنیم. قارچ ها را به صورت ۲ الی ۳ سانتی خرد می کنیم. هویج را رنده می کنیم. بلغور جو را همراه آب و کمی زردچوبه و نمک می پزیم. مدتی که از پخت آن گذشت، هویج و جعفری را افزوده و کمی می پزیم. تره فرنگی یا پیازچه را کمی تفت می دهیم، و سپس قارچ را به آن اضافه کرده و چند دقیقه حرارت داده و به مواد قبلی اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت تمایل و نیاز، می توانیم از چاشنی آبغوره و یا آب لیموترش تازه استفاده کنیم.

خواص:

  1. مفید برای مزاج های گرم و خشک
  2. ملين
  3. ضد چربی و کلسترول خون
  4. مفید برای کبد
  5. تصفیه خون
  6. تقویت جنسی
  7. ضدعفونی کننده
  8. دستگاه گوارش

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.