مواد لازم:
- آب ساقه سبز کرفس 5/1 لیوان
- ساقه ترد کرفس 1 شاخه
- جعفری در شده 1 قاشق غذاخوری
- گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
- ترخون تازه 50 گرم
- جوانه ماش 1 قاشق غذاخوری
- سیر رنده شده 1 حبه
- آب لیموترش تازه 3 تا 4 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون بکر 3 قاشق سوپ خوری
- نمک دریا به مقدار دلخواه
- فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه و خواص:
- ابتدا، ترخون را بشویید و آن را ریز خرد کنید و کنار بگذارید.
- سپس، آب کرفس را در ظرف مناسبی بریزید و بعد ساقه ترد کرفس را ریز خرد کنید.
- اکنون، می توانید همه مواد را با هم مخلوط کنید و به آرامی هم بزنید.
- در آخر، روغن زیتون را به سوپ اضافه نمایید و نوش جان کنید.
- می توانید به جای ترخون، از یک قاشق غذاخوری جعفری خورد شده و 2 قاشق گشنیز خرد شده استفاده نمایید. این سوپ، برای افرادی که کم اشتها هستند، بسیار مناسب و مفید است. این سوپ برای افرادی که دائم کسل هستد و حال و حوصله ندارند، بسیار مفید است. سعی کنید این سوپ را یک روز در میان استفاده کنید و سلامتی و نشاط را به خود هدیه کنید.
نکته:
- سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
- در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
- اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
- موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.