مواد لازم:
- بلغور جو: یک پیمانه
- برگ های ترد کرفس: ۵۰ گرم
- هویج: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- ساقه کرفس: ۵۰ گرم
- گشنیز: ۲ قاشق غذاخوری
- کدو خورشتی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
- جعفری: ۲ قاشق غذاخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- زنجبيل: 3/1 قاشق چایخوری
- فلفل سبز تند: ۱ عدد
طرز تهیه:
- بلغور جو که از قبل خیس کرده اید را با روغن، نمک، زردچوبه و چند لیوان آب بپزید.
- کدو و هویج نگینی، کرفس خرد کرده را به غذا اضافه کنید.
- سبزیجات را همراه با فلفل سبز و زنجبیل، افزوده و اجازه دهید غذا با حرارت ملایم پخته و جا بیافتد.