کاربر

سوپ بلغور و سبزی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل به سمت سردی

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عرق مرزه

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. بلغور جو ۱ پیمانه
  2. برنج نیم کوب 2/1 پیمانه
  3. کدو خورشتی ۴ عدد متوسط
  4. گشنیز و جعفری خرد شده ۳ پیمانه
  5. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل به میزان لازم
  6. لیموترش تازه، آبغوره در صورت تمایل

طرز تهیه:

  • بلغور جو و برنج را از قبل خیس کرده، سپس آنها را با آب و مقداری نمک و زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت آن گذشت، کدو خورشتی را درشت رنده کرده و همراه سبزی خرد شده، فلفل و زنجبیل به مواد قبلی افزوده و اجازه می دهیم که غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت نیاز و تمایل می توانیم از چاشنی لیموترش تازه یا آبغوره استفاده کنیم.

خواص:

  1. ملين
  2. تقویت بینایی
  3. مفید برای روده ها، معده و کبد
  4. ضد چربی و کلسترول خون
  5. ضد دیابت

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.