کاربر

سوپ بلغور جو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: سرد و تر به سمت معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عرق زنیان

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. بلغور جو ۱ پیمانه
  2. کلم قمری ۱ عدد متوسط
  3. کدو ۲ عدد متوسط
  4. هویج ۱ عدد متوسط
  5. سبزی سوپ خرد شده 3 پیمانه
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، پودر زیره به میزان لازم
  7. لیموترش تازه یا آبغوره به میزان لازم

طرز تهیه:

  • بلغور جو را از قبل خیس می کنیم. کلم قمری و هویج را با رنده درشت و کدو را بـا رنده ریز رنده می کنیم. بلغور را با آب و کمی نمک و زردچوبه می پزیم، سپس کلم قمری، کدو، هویج و سبزی را به همراه فلفل، زنجبیل و پودر زیره به بلغور افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت نیاز و تمایل می توانیم از چاشنی لیموترش تازه یا آبغوره استفاده کنیم.

خواص:

  1. برای مزاج های صفراوی
  2. مناسب برای فصل تابستان

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.