کاربر

سوپ بروکلی با گوجه

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عرق پونه، عسل، خرما

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. کلم بروکلی: ۲ پیمانه
  2. گوجه فرنگی: ۴ عدد
  3. کدو: ۲ عدد متوسط
  4. بلغور گندم: 2/1 پیمانه
  5. بلغور جو: 2/1 پیمانه
  6. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل: به میزان لازم
  7. آب نارنج، آبغوره: در صورت تمایل

طرز تهیه:

  • بلغور جو و گندم را از قبل خیس کرده، سپس با آب و مقداری نمک و زردچوبه می پزیم. مدتی که از پخت آن گذشت، کلم بروکلی گل گل شده و کدوی رنده شده را بـه بلغور افزوده، کمی حرارت می دهیم. گوجه را با کمی آب در مخلوط کن می ریزیم تا نرم شود و همراه فلفل و زنجبیل مدتی جدا پخته و آن را به بقیه مواد اضافه می کنیم. اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در صورت نیاز و تمایل می توانیم از چاشنی آب نارنج یا آبغوره استفاده کنیم.

خواص:

  1. خونساز
  2. ملين
  3. مقوی عمومی
  4. ضد دیابت
  5. مفید برای کبد و پروستات و دستگاه گوارش

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.