کاربر

سوپ بروکلی با قارچ

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: سرد و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عرق پونه، عرق مرزه، عسل

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. کلم بروکلی گل گل شده: ۲ پیمانه
  2. قارچ: ۸ عدد
  3. جو پرک یا بلغور جو: ۱ پیمانه
  4. گوجه فرنگی: ۴ عدد
  5. نمک، فلفل، زنجبیل، پودر زیره: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • بلغور جو را از قبل خیس کرده، سپس به همراه آب و کمی زردچوبه می پزیم. قارچ را به برش های ۲ الی ۳ سانتی خرد می کنیم. گوجه فرنگی را با کمی آب در مخلوط کن می ریزیم تا نرم شود و همراه نمک، فلفل، زنجبیل و پودر زیره مدتی می پزیم. پس از این که گوجه آماده شد، آن را همراه کلم بروکلی و قارچ به بلغور جو اضافه کرده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. مفید برای مزاج های گرم و خشک
  2. ضد سرطان
  3. مفید برای دیابت
  4. تقویت گوارش

نکته:                

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.