کاربر

سوپ بذر یونجه

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. آب ساقه سبز کرفس 5/1 لیوان
  2. ساقه ترد کرفس 1 شاخه
  3. جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
  4. سیر رنده شده 1 حبه
  5. جوانه ماش 2 قاشق غذاخوری
  6. جانه بذر یونجه 1 قاشق سوپ خوری
  7. آب لیموترش تازه 3 قاشق غذاخوری
  8. روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
  9. نمک دریا به مقدار کم

طرز تهیه:

  • ابتدا، از ساقه های سبز و بیرونی کرفس آب تهیه نمایید، یعنی ساقه کرفس را در آب میوه گیری قرا دهید و آب آن را بگیرید و در ظرف مناسبی بریزید.
  • ساقه ترد کرفس را از عرض به قطعات کوچک برش دهید و به سوپ اضافه کنید.
  • جعفری خرد شده را با جوانه ماش و جوانه یونجه به سوپ اضافه نمایید و به آرامی هم بزنید.
  • در انتها، نمک دریا و آب لیموترش و سیر رنده شده را اضافه نمایید و هم بزنید.
  • اکنون، روغن زیتون و فلفل سیاه را به سوپ اضافه نمایید و نوش جان کنید.

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.