مواد لازم:
- آب ساقه سبز کرفس 5/1 لیوان
- ساقه ترد کرفس 1 شاخه
- جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
- سیر رنده شده 1 حبه
- جوانه ماش 2 قاشق غذاخوری
- جانه بذر یونجه 1 قاشق سوپ خوری
- آب لیموترش تازه 3 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
- نمک دریا به مقدار کم
طرز تهیه:
- ابتدا، از ساقه های سبز و بیرونی کرفس آب تهیه نمایید، یعنی ساقه کرفس را در آب میوه گیری قرا دهید و آب آن را بگیرید و در ظرف مناسبی بریزید.
- ساقه ترد کرفس را از عرض به قطعات کوچک برش دهید و به سوپ اضافه کنید.
- جعفری خرد شده را با جوانه ماش و جوانه یونجه به سوپ اضافه نمایید و به آرامی هم بزنید.
- در انتها، نمک دریا و آب لیموترش و سیر رنده شده را اضافه نمایید و هم بزنید.
- اکنون، روغن زیتون و فلفل سیاه را به سوپ اضافه نمایید و نوش جان کنید.
نکته:
- سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
- در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
- اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
- موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.