کاربر

سوپ بامیه

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. بامیه: ۱۵۰ گرم
  2. به نگین شده: ۱۵۰ گرم
  3. زردک نگین شده: ۱ عدد (۸۰ گرم)
  4. جعفری خرد شده: یک و نیم پیمانه
  5. شنبلیله تازه: ۱ قاشق غذاخوری
  6. گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۵۰ گرم)
  7. پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
  8. سیر: ۱ حبه کوچک
  9. روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  10. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  11. مرزنجوش: ۱ قاشق مرباخوری
  12. روغن کنجد: ۳ قاشق غذاخوری
  13. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  14. نمک: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • سیر و پیاز رنده شده را روی شعله قرار دهید تا آبش کشیده شود.
  • روغن کنجد نمک و ادویه جات را اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید.
  • سر و ته بامیه را جدا کرده با به و زردک افزوده و خوب هم بزنید.
  • بعد از چند دقیقه، گوجه رنده شده و سبزیجات را بیفزایید.
  • مقداری آب جوش بریزید و اجازه دهید سوپ پخته شده و جا بیفتد.
  • در پایان، با روغن زیتون سرو نمایید. نکته سر و ته بامیه را طوری ببرید که لعاب بامیه هنگام پخت از آن خارج نشود.
error: محتوا محافظت شده می باشد.