مواد لازم:
- اسفناج خرد شده: ۳۰۰ گرم
- قارچ: ۱۰۰ گرم
- کلم بروکلی: ۱۵۰ گرم
- جو پوست کنده: نصف پیمانه
- پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
- روغن کنجد: ۵ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سبز: ۱ قاشق چایخوری
- جوز هندی: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- جو که از چند ساعت قبل خیسانده اید را نیم پز کنید.
- پیاز رنده شده را روی حرارت ملایم قرار داده تا آبش کشیده شود.
- روغن، نمک، ادویه جات، اسفناج، قارچ و کلم را افزوده و چند دقیقه با حرارت کم تفت دهید.
- جو نیم پز را با ۲ لیوان آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید غذا پخته و جا بیافتد.