کاربر

سوپ اسفناج (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. اسفناج خرد شده: ۳۰۰ گرم
  2. قارچ: ۱۰۰ گرم
  3. کلم بروکلی: ۱۵۰ گرم
  4. جو پوست کنده: نصف پیمانه
  5. پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
  6. روغن کنجد: ۵ قاشق غذاخوری
  7. نمک: به میزان لازم
  8. فلفل سبز: ۱ قاشق چایخوری
  9. جوز هندی: 3/1 قاشق چایخوری
  10. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • جو که از چند ساعت قبل خیسانده اید را نیم پز کنید.
  • پیاز رنده شده را روی حرارت ملایم قرار داده تا آبش کشیده شود.
  • روغن، نمک، ادویه جات، اسفناج، قارچ و کلم را افزوده و چند دقیقه با حرارت کم تفت دهید.
  • جو نیم پز را با ۲ لیوان آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید غذا پخته و جا بیافتد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.