کاربر

سوپ اسفناج (1)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. آب ساقه کرفس 5/1 لیوان
  2. سیر رنده شده 1 حبه
  3. گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
  4. اسفناج خرد شده 3 قاشق غذاخوری
  5. جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
  6. نعناع تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
  7. تره خرد شده 1 قاشق غذاخوری
  8. جوانه ماش 1 قاشق مرباخوری
  9. آب لمیوترش تازه 4 قاشق غذاخوری
  10. روغن زیتون بکر 4 قاشق سوپ خوری
  11. نمک دریا به مقدار کم
  12. فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه و خواص:

  • آب کرفس را در ظرف مناسبی بریزید و بقیه مواد را به آن اضافه کنید.
  • سپس، روغن زیتون بکر را به سوپ اضافه نمایید و نوش جان کنید.
  • با استفاده از این سوپ می توانید سیستم گوارش خود را اصلاح کنید و از یبوست مزاج رهایی یابید.

نکته:

  • سبزی سوپ شامل گشنیز، جعفری و شوید است.
  • در سوپ می توان از شلغم و یا کلم قمری استفاده کرد. .
  • اگر در سوپ ها از کلم قمری به جای شلغم استفاده کردید، مقدار مورد نیاز برای هر سوپ کمتر از شلغم است.
  • موقع صرف غذا در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به سوپ اضافه کنید.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.