مواد لازم:
- سویا: ۳ قاشق غذاخوری
- سیر: ۱۴ گرم
- پیاز رنده شده بدون آب: ۶۰ گرم
- نمک: ۱ قاشق چایخوری
- ادویه سوسیس: ۱ قاشق چایخوری سر پر
- چغندر قرمز خشک شده: ۱ قاشق چایخوری
- نشاسته گندم: ۱ قاشق غذاخوری سر پر
- روغن زیتون یا کنجد: ۳ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: سر قاشق چایخوری
- خمیر: ۱۰۰ گرم
مواد لازم ادویه سوسیس:
- تخم گشنیز سابیده: ۱ قاشق مرباخوری
- آویشن ساییده: ۲ قاشق چایخوری
- جوز هندی: 3/2 قاشق چایخوری
- رازیانه: 3/2 قاشق چایخوری
- هل: ۲ عدد
- دارچین: ۱ قاشق چایخوری
- زیره سبز: 3/2 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
- زنجبيل: نصف قاشق چایخوری
- میخک: ۱ عدد
طرز تهیه:
- سیر و پیاز را ریز رنده کنید.
- سویا را بعد از خیساندن و آبکشی، میکس نمایید.
- ادویه جات، نمک و چغندر خشک را با هم آسیاب کنید.
- خمیر را با سایر مواد مخلوط کرده و خوب ورز دهید.
- مواد را به شکل سوسیس در آورده و داخل پلاستیک فریزر سوسیس قرار دهید و خوب ببندید تا آب به داخل آن نفوذ نکند.
- پلاستیک را داخل آب که از قبل جوش آمده قرار داده و ۱۰ دقیقه بجوشانید (مواظب باشید پلاستیک سوراخ نباشد تا آب به داخل مواد نفوذ نکند).
- سوسیس آماده است، شما می توانید آنرا به قطعه های کوچک درآورده و دو طرف آن را در روغن با حرارت ملایم تفت داده و میل نمایید.