مواد لازم:
- آرد گندم جوانه زده: 4 قاشق غذاخوری
- گندم جوانه زده تازه: 600 گرم
- جو جوانه زده تازه: 300 گرم
- بادام نیم کوب: 100 گرم
طرز تهیه:
- گندم جوانه زده تازه را ۲ مرتبه چرخ کنید.
- با ۳ لیوان آب داخل مخلوط کن ریخته و خوب میکس کنید و از صافی عبور دهید.
- تفاله ها را با ۱ لیوان آب داخل مخلوط کن میکس کرده و مجدداً صاف نمایید.
- این کار را دوباره تکرار کنید.
- آب بدست آمده را روی شعله قرار داده و صبر کنید تا نصف گردد (ترجیحاً داخل ظرف مسی).
- آرد گندم جوانه زده را بیفزایید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شده و ته نگیرد.
- سمنو که به قوام آمد، روغن و رب انار را اضافه کنید و بعد از چند دقیقه هم زدن، شعله را خاموش نمایید.