مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر):
- قارچ خرد شده 400 گرم
- فلفل دلمه 1 عدد
- گل کلم ریز خرد شده 100 گرم
- گوجه فرنگی متوسط 3 عدد
- پیاز متوسط 1 عدد
- هویج متوسط 1 عدد
- سیب زمینی بزرگ 1 عدد
- سیر 2 حبه
- جعفری خرد شده 50 گرم
- روغن زیتون یا روغن مایع 4 قاشق غذاخوری
- آب لیموترش تازه به مقدار دلخواه
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- دارچین، زنجبیل، زیره و زعفران هر کدام نصف قاشق چایخوری
- پونه کوهی یک قاشق مرباخوری
- نان لواش برش داده شده به شکل مستطیل به مقدار لازم
طرز تهیه:
- تمام سبزیجات شامل قارچ، فلفل دلمه، پیاز، هویج، سیب زمینی، سیر، گوجه فرنگی، جعفری، گل کلم را به صورت ریز خرد می کنیم و آن ها را در یک ظرف مناسب می ریزیم. سپس روغن و ادویه جا، نمک و فلفل را هم به آنها افزوده، روی حرارت می گذاریم تا بپزد، آب آن کاملاً کشیده شود. پس از خنک شدن، آب یک عدد لیموترش را به مایه سمبوسه اضافه کرده، مواد را به مقدار لازم لای نان لواش که از قبل به صورت مستطیل برش داده شده، می ریزیم و آن را به صورت مثلث می پیچیم و با قلم مو دو طرف سمبوسه را با کمی روغن، چرب کرده، آنها را در سینی فر چیده، با حرارت ملایم می پزیم تا کمی قهوه ای رنگ شوند. این غذا را می توانید با سس کچاپ میل کنید.