کاربر

سمبوسه فلفل دلمه ای

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر):

  1. سیب زمینی 500 گرم
  2. لوبیای چیتی 100 گرم
  3. هویج متوسط 1 عدد
  4. پیاز متوسط 1 عدد
  5. فلفل دلمه نصف یک عدد
  6. سیر 2 حبه
  7. آب لیموترش تازه به مقدار لازم
  8. جعفری خرد شده 50 گرم
  9. پونه کوهی آسیاب شده یک قاشق مرباخوری
  10. گوجه فرنگی 2 عدد
  11. نمک و فلفل به مقدار لازم
  12. دارچین و زیره و زعفران از هر کدام نصف قاشق چایخوری
  13. روغن زیتون 3 تا 4 قاشق غذاخوری
  14. نان لواش برش داده شده به تعداد لازم

طرز تهیه:

  • ابتدا لوبیاها را که از شب قبل خیس کرده ایم، روی اجاق می گذاریم تا بپزد و آب آن کشیده شود، پس از خنک شدن آن را چرخ می کنیم، سپس تمام سبزیجات شامل هویج، فلفل دلمه، سیر و سیب زمینی را آب پز کرده، همراه با گوجه فرنگی، ریز خرد کرده، با نصف لیوان آب می گذاریم تا با حرارت ملایم، بپزد و آب آن کشیده شود، آنگاه این مواد را به لوبیای چرخ شده می افزاییم و بعد نمک، فلفل و سایر ادویه جات را نیز به آن اضافه کرده، در انتها، پونه کوهی آسیاب شده، جعفری خرد شده، آب لیموترش تازه و روغن زیتون را به مواد افزوده، اجازه می دهیم تا با حرارت ملایم جا افتاده، غلیظ گردد. پس از خنک شدن مواد، نان لواشی ها را به شکل مستطیل بریده، از مواد سمبوسه در آن گذاشته به شکل مثلث می پیچیم و با قلم مو دو طرف آن را کمی چرب کرده، در سینی فر چیده، آن را در داخل فر با حرارت ملایم قرار می دهیم، بعد از کمی قهوه ای شدن، سینی را از فر خارج کرده، صبر می کنیم تا سمبوسه ها خنک شوند. اکنون می توان آنها را با سس مخصوص کچاپ میل کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.