کاربر

سمبوسه سبزیجات

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 5 الی 6 نفر):

  1. اسفاج پاک شده و خرد شده 500 گرم
  2. سیر رنده شده 2 حبه
  3. پودر لیموعمانی 1 قاشق غذاخوری
  4. روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
  5. پنیر لیقوان رنده شده 75 گرم
  6. گردوی چرخ شده 50 گرم
  7. نمک و فلفل به مقدار لازم
  8. آلوبخارا 10 عدد
  9. پیاز متوسط 1 عدد
  10. نان لواش برش داده شده به مقدار لازم

طرز تهیه:

  • اسفناج خرد شده را در یک ظرف مناسب ریخته، به همراه سیر رنده شده، آلو بخارای هسته جدا شده و پیاز خلال شده با حرارت ملایم، می پزیم تا آب آن کشیده شود، پس از آن، پودر لیموعمانی، روغن، نمک و فلفل را به آن افزوده، خوب هم می زنیم تا کاملاً یکنواخت شود. پس از خنک شدن، گردو چرخ شده و پنیر رنده شده را با این مواد مخلوط کرده، به مقدار لازم لای نان لواشی که از قبل به صورت مستطیل برش داده شده، می ریزیم و آن را به شکل مثلت می پیچیم و با قلم مو دو طرف سمبوسه ها را با کمی روغن چرب کرده و آنها را در سینی فر چیده، با حرارت ملایم می پزیم تا سمبوسه ها کمی قهوه ای رنگ شوند.
error: محتوا محافظت شده می باشد.