مواد لازم:
- گوجه سبز نسبتاً بزرگ 1 کیلوگرم
- پونه کوهی یا نعناع خشک 1 قاشق غذاخوری
- نمک به مقدار لازم
- روغن زیتون نصف لیوان
- پودر زیره سیاه 1 قاشق مرباخوری
- کتیرای گل ساییده 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
- گوجه سبزها را شسته، در صافی قرار دهید تا آب آنها کشیده شود، بعد آنها را بکوبید تا هسته آن ها جدا شود، سپس همراه بقیه مواد در مخلوط کن ریخته، کاملاً مخلوط کنید، این سس برای چربی خون بسیار مفید است، سس گوجه سبز را می توانید با انواع سالادهای فصل و غذاهای گوشتی استفاده کنید.