کاربر

سس پیاز (2)

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. پیاز متوسط 1 عدد
  2. روغن زیتون بکر 1 اسکان
  3. لیموترش تازه شیرازی 3 عدد
  4. گلپر ساییده 1 قاشق چایخوری
  5. سرکه سیب 1 قاشق غذاخوری
  6. نمک نصف قاشق چایخوری
  7. ژل کتیرا 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • ابتدا، روغن زیتون و آب لیموترش تازه، ژل کتیرا، سرکه سیب، همچنین نمک و گلپر را در مخلوط کن بریزد و خوب مخلوط کنید تا سس مناسبی به دست آید.
  • سپس، پیاز را پوست کنده و آن را خلال باریک کنید و همراه با مواد مخلوط شده در ظرف مناسبی بریزید و خوب مخلوط کنید تا سس خوشمزه ای به دست آید.
  • در انواع خوراک های خام از جمله انواع سوپ ها و خوراک ها و انواع خوراک جوانه ها، می توانید از این سس استفاده کنید.

خواص این سس:

  • برای نفخ معده، یبوست مزاج و گرفتگی عروق کرونر قلبی، بسیار مفید است.

نکته:

  • ترکیب اصلی سس های خام را موادی مانند لیموترش تازه، انواع جوانه ها، ادویه جات طبیعی، روغن زیتون بکر، روغن کنجد بکر، کتیرا، نعناع، پونه، کمی نمک، کنجد آسیاب شده یا ارده و انواع سبزیجات و ریشه ها تشکیل می دهد.
  • در تهیه انواع سس ها، خوب مخلوط شدن مواد و یکنواخت بودن آن اهمیت زیادی دارد، برای تحقق این منظور، استفاده از گوش کوب برقی پیشنهاد می شود که دارای لیوان مناسبی برای درست کردن و آماده نمودن انواع سس ها می باشد. چنانچه مواد اولیه سس خوب مخلوط نشود، سس دوفاز شده و طعم و مزه دلخواه را نخواهد داشت.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.