مواد لازم:
- روغن زیتون نصف لیوان
- آب لیموترش تازه نصف پیمانه
- ترشی سیر پوست کنده 1 قاشق غذاخوری
- پونه کوهی 1 قاشق مرباخوری
- سرکه سیب 1 قاشق مرباخوری
- نمک به مقدار کم
- فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- همه مواد را در ظرف چینی ریخته، با چنگال آنها را هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. این سس را بیشتر در سالادهای فصل استفاده کنید، زیرا عطر و طعم خوبی به سالاد می دهد، سس لیموترش اشتهاآور و ضد عفونی کننده سیستم گوارش است.