کاربر

سس صورتی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. جوانه نخود سفید 5 قاشق غذاخوری
  2. ارده سفید 3 قاشق غذاخوری
  3. روغن زیتون بکر 1 لیوان
  4. آب لیموترش تازه دو سوم استکان
  5. سرکه سیب 2 قاشق غذاخوری
  6. آب زعفران 4 تا 5 قاشق غذاخوری
  7. پودر فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری
  8. نمک دریا 1 قاشق چایخوری سر صاف
  9. ژل کتیرای گل 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • مواد را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا سس صورتی یکنواختی به دست آید، سپس آن را مورد استفاده قرار دهید.
  • این سس، بهترین پایه است، برای درست کردن سس های دیگر مانند سس هزار جزیره.

خواص این سس:

  • مهم ترین عنصر این سس، دارا بودن فلز روی است و برای نوجوانان و جوانانی که مشغول تحصیل هستند و یا افرادی که از حافظه خوبی برخوردار نیستند، بسیار نافع است.
  • برای افرادی که از ناراحتی های گوارشی مانند یبوست مزاج رنج می برند، بسیار نافع است.
  • چون دارای زعفران می باشد، برای بیماران MS، آرتریدروماتویید و دردهای استخوانی مفید است.

نکته:

  • به منظور نگهداری این گونه سس ها، می توانید آن را در شیشه مناسبی بریزید و روی آن را چند قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافه کنید تا هوا به سس نرسد.
  • ترکیب اصلی سس های خام را موادی مانند لیموترش تازه، انواع جوانه ها، ادویه جات طبیعی، روغن زیتون بکر، روغن کنجد بکر، کتیرا، نعناع، پونه، کمی نمک، کنجد آسیاب شده یا ارده و انواع سبزیجات و ریشه ها تشکیل می دهد.
  • در تهیه انواع سس ها، خوب مخلوط شدن مواد و یکنواخت بودن آن اهمیت زیادی دارد، برای تحقق این منظور، استفاده از گوش کوب برقی پیشنهاد می شود که دارای لیوان مناسبی برای درست کردن و آماده نمودن انواع سس ها می باشد. چنانچه مواد اولیه سس خوب مخلوط نشود، سس دوفاز شده و طعم و مزه دلخواه را نخواهد داشت.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.