مواد لازم:
- جوانه گندم 150 گرم
- آب نصف لیوان
- لیموترش تازه شیرازی 3 دد
- سیر 1 حبه
- نعناع خشک 1 قاشق غذاخوری
- گل محمدی 1 قاشق چایخوری
- روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
- کتیرای گل آسیاب شده 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- جوانه گندم را به همراه آب، سیر، آب لیموترش تازه، روغن، نمک و فلفل در مخلوط کن، کاملاً مخلوط می کنیم سس به صورت یکنواخت در آمده، ذرات جوانه گندم مشخص نشود. غلظت سس را می توان با آب تنظیم کرد، از این سس در سالاد فصل می توان استفاده نمود.